Over ons

Vitamine Informatie is in het leven geroepen om meer duidelijkheid te geven over alle vitamines en mineralen. Hierbij willen we ervoor zorgen dat deze informatie zo volledig mogelijk is en gedetailleerd mogelijk. Ook vinden we het belangrijk dat deze informatie in duidelijke en begrijpbare taal wordt vrij gegeven, zodat onze informatie door iedereen geraadpleegd kan worden. Alle informatie wordt op vitamine-informatie.com vrijgegeven.

Informatievoorziening

We proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn met de meest interessante informatie. Welke vitaminen zijn er? Wat doen deze? En waar zitten ze in? Deze en vele andere vragen proberen we je uit te leggen op onze site. Daarnaast kijken we ook welk voedsel nu eigenlijk echt gezond is en hoeveel vitaminen deze bevatten. Hoewel je vaak niet direct ergens een sticker op kunt plakken (gezond/ongezond), kunnen we wel aangeven in welke mate iets gezond is en waar het precies aan bijdraagt.

Samenwerking tussen verschillende specialisme

Om deze informatie voorziening zo goed mogelijk te maken werken we samen met voedingsdeskundigen, diëtisten en informatie van fabrikanten. Om goed inzichtelijk te maken welke mineralen en vitamines in welke voeding te vinden zijn hebben we een extra categorie gecreëerd waarin we per levensmiddel kijken of het gezond is en welke voedingswaarden deze bevat.

Missie

Onze missie is duidelijk en helder:

Vitamine Informatie creëert betrouwbare en vrij toegankelijke informatie over vitamines, mineralen en (on)gezonde voeding in begrijpbare taal.

Bij het creëren van content wordt altijd de missie in het achterhoofd gehouden. We willen immers de informatie vrij toegankelijk hebben, maar minstens net zo belangrijk is de betrouwbaarheid en begrijpbare taal waarin iets wordt geschreven.

Voorwaarden

We hechten veel waarde aan de privacy van onze bezoekers. Daarom hebben we onze voorwaarden vastgelegd in een Privacy Policy en een disclaimer. Deze kunnen geraadpleegd worden voor meer informatie.

©2016 Vitamine Informatie