Samenwerken

Vitamine Informatie geeft inzicht in gezonde én ongezonde voeding en geeft informatie over vitamines en mineralen. Deze informatie stellen we onafhankelijk op en we zijn altijd kritisch op de content van onze website. Desondanks is het mogelijk om te adverteren op Vitamine Informatie in de vorm van een advertorial. Hierdoor is het mogelijk om een interessante doelgroep te bereiken.

Doelgroep

Deze website is het populairst in de leeftijdscategorie 25-34. Onze bezoekers zijn bewust bezig met voeding en willen graag weten welke voeding echt gezond is en blijven graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op dit gebied. Van alle bezoekers is 75% vrouw.

Mogelijkheden

Persbericht

Interessante persberichten mogen altijd ingediend worden bij Vitamine Informatie. Vervolgens wordt er door onze redactie gekeken of het nieuwswaardig genoeg is en wordt deze (eventueel herschreven) geplaatst op onze website. Stuur persberichten naar info@vitamine-informatie.com. Plaatsing is nooit gegarandeerd en wordt beoordeeld door onze redactie.

Advertorial (gesponsord artikel)

Meer exposure voor uw product, dienst of merk? Dat is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Aan de hand van informatie en afbeeldingen die aangeleverd worden, kan er door de redactie een aantrekkelijke advertorial geschreven worden. Indien beide partijen hierover tevreden zijn kan de advertorial online geplaatst worden.

Win acties

Een win actie of kortingsactie organiseren? Laat maar weten welke wensen uw organisatie heeft, dan kunnen we kijken hoe we deze onder de aandacht van onze bezoekers brengen.

Meer info?

Natuurlijk zijn ook combinaties van bovenstaande mogelijk. Specifieke vragen of wil je graag contact opnemen en ideeën uitwisselen over een samenwerking? Neem dan even contact op met info@vitamine-informatie.com of gebruik ons contactformulier.